Coronavirus

360 graden-foto’s van onze gemeente

Publicatiedatum: 
8 okt 2020

Het bedrijf CycloMedia start op 12 oktober met het maken van panoramafoto’s in onze gemeente. Vanaf de openbare weg maken ze 360 graden beelden met een voertuig met speciale apparatuur. Het bedrijf is tot ongeveer eind november / begin december bezig met maken van de beelden.

De beelden worden – onder strikte voorwaarden – gedeeld met andere bedrijven. De beelden worden o.a. gebruikt voor inspectie en beheer van de openbare ruimte, ter ondersteuning bij het doorvoeren en uitvoeren van wetgeving en het ontwikkelen van ruimtelijke plannen.

Op die foto’s komen mogelijk persoonsgegevens in beeld: herkenbare personen of kentekens van auto’s. CycloMedia zorgt ervoor dat dit onherkenbaar wordt gemaakt: het wordt ‘geblurd’. De geblurde opnamen worden door het bedrijf bewaard om te kunnen voldoen aan haar contractuele verplichtingen met afnemers en ten behoeve van back-up doeleinden. CycloMedia heeft een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld om toezicht te houden op de toepassing en naleving van AVG.

Wilt u meer weten? Lees dan dit bericht van CycloMedia.

Foto CycloMedia
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-