Afsluiting hoofdrijbaan N737 Enschede-Deurningen (Vliegveldstraat) van 15 t/m 25 september

Publicatiedatum: 
13 sep 2017

De provinciale weg N737 Enschede-Deurningen (Vliegveldstraat) wordt afgesloten van vrijdag 15 september 19.00 uur t/m maandag 25 september 05.00 uur, in verband met werkzaamheden van ProRail. De afsluiting geldt vanaf de T-splitsing Oude Vliegveldweg tot de aansluiting N342 (Frans op den Bult). De omleidingsroute wordt met borden aangegeven en is te zien op www.bereikbaar.overijssel.nl.

De wegafsluiting is nodig in verband met de aanleg van het nieuwe spoorviaduct Vliegveldstraat in Deurningen. De huidige gelijkvloerse overweg wordt vervangen door een viaduct. Automobilisten en fietsers steken straks veiliger het spoor over, en het verkeer op de Vliegveldstraat stroomt beter door. De werkzaamheden zijn bijna gereed; de bestaande weg wordt aangepast en verlegd naar de nieuwe situatie. Vanaf 25 september rijdt het verkeer over het spoorviaduct.

Kijk voor meer informatie op www.prorail.nl/vliegveldstraat.

Vervolgwerkzaamheden N737

De provincie Overijssel gaat komend najaar een rotonde aanleggen bij de T-splitsing N737-Oude Vliegveldweg (ingang Technology Base/Twente Airport). In 2018 en 2019 wordt groot onderhoud uitgevoerd aan de gehele N737 vanaf de bebouwde komgrens Enschede tot de rotonde in Deurningen.

Kijk voor meer informatie over de vervolgwerkzaamheden aan de N737 op www.overijssel.nl/n737.

wegwerkzaamheden
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-