Coronavirus

Ben Blokhuis voorgedragen als wethouder voor het CDA Dinkelland

Publicatiedatum: 
26 apr 2018
Ben Blokhuis uit Deurningen wordt door de fractie van het CDA Dinkelland voorgedragen als kandidaat voor het wethouderschap. Voor de vorming van het college heeft de CDA fractie gezocht naar een tweede wethouder, naast de huidige wethouder Ilse Duursma. Hiervoor is binnen de fractie gekeken naar een kandidaat die past in het CDA profiel voor wethouders.

Fractievoorzitter Jos Jogems omschrijft de voordracht als volgt: “Ben Blokhuis kent de Dinkellandse politiek goed. Hij is sinds 2010 raadslid. Ben heeft een rustige uitstraling en is gemakkelijk in de omgang. De samenwerking in een college met de huidige wethouder Ilse Duursma, de wethouder van de VVD Benno Brand en burgemeester John Joosten lijkt hem als een jas te passen”.

Met de keuze voor Blokhuis kiest het CDA voor een ervaren en gewaardeerd CDA-er die midden in de samenleving staat. 

Ben Blokhuis is getrouwd en is vader van 2 kinderen. Hij is actief in het verenigingsleven in Deurningen o.a. bij de carnavalsvereniging de Nettelkörnkes en als gewaardeerd toneelspeler bij de Plaank’n Spöllers. Op dit moment werkt Blokhuis als manager Beheer Openbare Ruimte bij Twente Milieu.  

Ben Blokhuis
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-