Coronavirus

Beste Buur Bokaal

Publicatiedatum: 
16 jul 2021

Ook in 2021 wordt de Beste Buur Bokaal georganiseerd door de gemeente Dinkelland, Mijande Wonen en de Huurdersraad. Alle inwoners van Dinkelland kunnen een buurman of -vrouw nomineren voor de Beste Buur Bokaal. De Beste Buur Bokaal is een prijs voor een buur die het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden.

Aanmelden kan tot 16 augustus
U kunt vanaf nu aanmelden via de website www.bestebuurbokaal.nl. Noemt u bij de aanmelding vooral de redenen waarom uw buur de Beste Buur Bokaal verdient. Nomineren kan tot 16 augustus 2021.  

Samen
De samenwerkende partijen geloven dat omkijken naar elkaar bijdraagt aan prettig wonen. “Het omkijken naar elkaar is zeker in Dinkelland een groot goed waar we erg trots op zijn. Er wordt veel voor elkaar gedaan en het is immers; beter een goede buur dan een verre vriend. In de gemeente Dinkelland gaan we voor positieve gezondheid en daar kunnen de kleinste dingen al aan bijdragen, zoals het zijn van een goede buur voor elkaar. Daarom vinden we het ook belangrijk aan de Beste Buur Bokaal mee te doen en hier aandacht voor te hebben”, vertelt wethouder Ilse Duursma.  

Jury
Alle inwoners uit Dinkelland komen in aanmerking voor Beste Buur Bokaal. Wel moet iemand worden voorgedragen door iemand anders. Dat kan heel eenvoudig via www.bestebuurbokaal.nl. Per gemeente is er een jury die de inzendingen beoordeelt. De jury bestaat uit vertegenwoordigers namens de woningcorporatie, de huurdersorganisatie en de gemeente.

Uitreiking en prijs op Burendag
De uitreiking van de Beste Buur Bokaal vindt ieder jaar plaats op Burendag. Dit jaar is dat zaterdag 25 september. Tijdens een feestelijke uitreiking ontvangen de beste buren een mooie bokaal en een leuke prijs.

Vragen?
Heeft u vragen over de actie? Check dan de website www.bestebuur.nl of neem contact op met Mijande Wonen per mail via mail@mijande.nl of per telefoon via 088 807 07 00.
Houd de sociale mediakanalen van Mijande Wonen in de gaten voor het laatste nieuws.