Coronavirus

Burendag 2018 op 22 september

Publicatiedatum: 
19 jun 2018
Meld uw activiteit vanaf eind juni aan!

Het bekende gezegde luidt: beter een goede buur dan een verre vriend. Om ervoor te zorgen dat goede buren elkaar ontmoeten, vindt op zaterdag 22 september opnieuw de Burendag plaats! Bent u van plan om op deze dag leuke activiteiten in uw buurt te organiseren? Gezelligheid kent geen tijd, maar kost wel geld. Vanaf eind juni kunt u uw activiteit aanmelden en komt u misschien wel in aanmerking voor een vergoeding van maximaal €400,-. 

Nationale Burendag is een terugkerend feest dat u samen viert met uw buren. Het is een dag waarop u gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Iedereen kan meedoen aan Burendag. Geef uw activiteit op via de website van Burendag (www.burendag.nl) en krijg mogelijk € 400 subsidie van het Oranje Fonds. Ook vindt u op deze website algemene informatie over Burendag 2018 en de voorwaarden voor het krijgen van subsidiegeld. Daarnaast wordt op de website uitgelegd hoe u kunt meedoen aan Burendag en hoe u uw activiteit kunt aanmelden.

Meer informatie over Burendag

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranjefonds. Zowel buren als particulieren kunnen zich aanmelden voor deze dag. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren bellen met 0900 4488448 (lokaal tarief), of mailen naar burendag@oranjefonds.nl.

Contactpersoon Openbare Ruimte

Niet alleen op Burendag, maar het hele jaar door kunt u met uw buurt aan de slag in uw leefomgeving. De inrichting, het beheer en onderhoud van de leefomgeving is iets van ons samen. Daarom wil de afdeling Openbare Ruimte van de gemeente Dinkelland meer samenwerken met de bewoners. Bijvoorbeeld door hen vooraf betrokken bij nieuwe plannen. Ook is er meer mogelijk dan u denkt. Hebt u ook vragen of wilt u meer informatie over wat u in uw omgeving kunt doen of hoe u deze anders kunt inrichten? Dan kunt u contact opnemen met onze Contactpersonen Openbare Ruimte (COR) Jan Busscher en Alfons Hottenhuis via tel. (0546) 628000.

Burendag Dinkelland
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-