Coronavirus

Dinkelland en Nordhorn organiseren: A Connecting Europe

Publicatiedatum: 
13 mei 2019

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Zo denken de gemeenteraden van Dinkelland en Nordhorn er ook over. Daarom organiseren zij ‘A Connecting Europe’, samen met JCI WJ Noabers*. Deze middag staat in het teken van de samenwerking in onze grensregio, zowel op politiek gebied maar juist ook daarbuiten. Denk aan ondernemen en werken over de grens, toerisme en natuurlijk staan we ook stil bij de Europese verkiezingen op 23 mei.

Na een feestelijke opening met muzikale begeleiding, wordt er gevoetbald: Nederland tegen Duitsland. Gemeenteraadsleden, ondernemers en zelfs onze eigen burgemeester John Joosten durven ons daarbij te vertegenwoordigen. Ze strijden daarbij niet om een cup maar om een coupe: een ijscoupe met een speciaal ‘Europees ijsje’.

Wil jij ons elftal komen aanmoedigen? Of ben je benieuwd hoe zo’n ‘Europees ijsje’ smaakt?

Kom dan aanstaande zaterdag 18 mei naar de IJskuip, Schotbroekweg 2 in Denekamp. Opening om 14.00 uur, voetbalwedstrijd om 15.00 uur.

Gezien het beperkte aantal parkeerplaatsen raden we je aan op de fiets te komen.  

*JCI WJ Noabers is een organisatie van jonge actieve Duitse een Nederlandse inwoners die het beste van twee culturen combineren op het gebied van ervaringen, kennis en tradities.