Coronavirus

Gemeente Dinkelland onderzoekt gevolgen coronacrisis voor ondernemers

Publicatiedatum: 
27 okt 2020

Hoe gaat het met de ondernemers in de gemeente Dinkelland tijdens de coronacrisis? Welke impact heeft de coronacrisis op hun bedrijf? Wat hebben ondernemers nodig om de crisis door te komen? Die vragen stelt de gemeente de komende weken in een onderzoek onder ondernemers.  

“Juist in de coronacrisis is het voor ons van groot belang om te weten hoe het met onze ondernemers gaat”, licht wethouder Benno Brand toe. “Daarom vragen we al onze ondernemers om deel te nemen aan een (anoniem) onderzoek. Het doel van dit onderzoek is om een beter beeld te krijgen van de situatie in ondernemend Dinkelland.”

Inhoud onderzoek
De vragen in het onderzoek gaan over de impact van de coronacrisis op ondernemers en hun bedrijf. Maar ook over de hulp die zij nodig hebben om hier doorheen te komen. Daarnaast gaat de enquête in op de verwachtingen die ondernemers op de korte en lange(re) termijn hebben over personeel, digitalisering, financiering en leveranciers. “Wij horen graag waar ondernemers behoefte aan hebben, en hoe ze over de toekomst denken. Wellicht kunnen we op bepaalde vlakken (verder) samenwerken”, aldus de wethouder.

Doe ook mee!
Ondernemers uit de gemeente Dinkelland ontvangen via de nieuwsbrief voor ondernemers een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek. Ondernemers die niet staan ingeschreven voor de nieuwsbrief, kunnen uiteraard ook deelnemen via deze link. Meedoen kan tot en met 8 november 2020.

Onderzoek ondernemers
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-