Coronavirus

Inloopavond werkzaamheden Dusinksweg

Publicatiedatum: 
30 apr 2018

Op dinsdag 22 mei 2018 start aannemer KWS Infra met de werkzaamheden voor de Dusinksweg fase 2 (dat is het gedeelte tussen de Timmusweg en de Denekamperstraat). Er wordt een nieuwe rijbaan aangelegd en de bestaande Dusinksweg verandert in een fietspad. De werkzaamheden zullen tot september 2018 duren.

Voordat er van start wordt gegaan, is er op dinsdagavond 8 mei een inloopavond van 19.00 tot 20.30 uur bij café-restaurant Rouwers, Denekamperstraat 74 in Agelo. Geïnteresseerden kunnen tussen deze tijden binnenlopen wanneer het hen uitkomt.

Tijdens de avond is er informatie beschikbaar over de planning, fasering en bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden. Er hangen tekeningen van de oude en nieuwe situatie en tekeningen waarop de omleidingsroute te zien is. Uitvoerder Juriën Leferink en projectleider Jarno Borgelink (beiden van KWS), overall-projectleider Erwin Morsink (gemeente Dinkelland) en directievoerder Klaas Klarenberg (namens de gemeente Dinkelland) zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

De planning van de werkzaamheden en omleidingsroutes worden uiterlijk 21 mei op de website van de gemeente Dinkelland gepubliceerd.

inloopavond dusinksweg
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-