Coronavirus

Kampeerfeesten 2021

Ook dit jaar is er in Dinkelland weer de mogelijkheid om te kamperen. Zoals gebruikelijk moeten hiervoor de spelregels ondertekend worden en een coronaproof kampeerplan aangeleverd worden. Maar we voegen er dit jaar nog een extra onderdeel aan toe: een challenge. Graag dagen we jou uit om mee te doen aan een gezondheidschallenge. Hoe zorg jij voor de balans tijdens de kampeerfeesten? Hoe zorg jij voor een gezond kampeerfeest? De mooiste en best uitgevoerde challenge wint een BBQ voor 8 personen.

Spelregels en coronaproof kampeerplan

Omdat corona nog steeds niet helemaal weg is, ben je verplicht om ook dit jaar naast de spelregels een coronaproof kampeerplan aan te leveren. In dit plan moet je nauwkeurig omschrijven met hoeveel jongeren je gaat kamperen en op welke manier je dat veilig doet.

Gezondheidschallenge

Door corona en de gevolgen ervan beseffen we ons des te meer hoe kostbaar onze gezondheid is. En dat begint al op jonge leeftijd, het is immers niet voor niets: jong geleerd is oud gedaan. Daarom dagen we je graag uit voor de gezondheidschallenge. De invulling van de challenge kan van alles zijn: variërend van wie de meeste stappen per dag maakt, het langst kan slapen, de meest gezonde maaltijd maakt of een dancebattle of bootcamp organiseert. Als het maar veilig en gezond plaats kan vinden. 

Doe je mee? Maak een filmpje van je challenge, plaats hem op Instagram en tag @gemeentedinkelland.

Praten over Kampeerfeesten

Voorafgaand aan de kampeerfeesten wil wethouder Ilse Duursma in de week voordat de kampeerfeesten losbarsten graag in gesprek met jou. Daarom wordt er een online bijeenkomst georganiseerd, waarvoor je je kunt aanmelden via kampeerfeesten@dinkelland.nl

Let op!

Op dit moment is nog niet duidelijk hoe de wereld eruit ziet na 1 juli en wat dan de maatregelen zijn. Er bestaat dus altijd een (kleine) mogelijkheid dat het kamperen toch niet door kan gaan.

Aanmelden

Jongeren die van plan zijn om in de maand juli een kampeerfeest te houden kunnen zich hier aanmelden voor 29 juni. Zorg van te voren dat de spelregels en het Coronaproof kampeerplan zijn uitgeprint, ingevuld en ondertekend. Maak er een foto van met je mobiel, dan kun je het makkelijk uploaden op het aanmeldformulier op de website. Log je zonder DigiD in, zorg er dan voor dat je kampeerplan en spelregels ingevuld en ondertekent hebt klaar hebt liggen.

Aanmelden met DigiD

Aanmelden zonder DigiD
 

Andere jaren was het mogelijk om je aanmelding af te geven bij de balie. Waarom nu alleen digitaal? Zo kunnen we nog makkelijker met jullie zorgen voor een goed en veilig verloop van de kampeerfeesten in 2021.

Heb je verder nog vragen? Mail ons via kampeerfeesten@dinkelland.nl.