Kaveluitgifte Commanderiestraat Ootmarsum van start

Publicatiedatum: 
11 okt 2018

Droomt u ook van een zelf gebouwde woning in het centrum van Ootmarsum? Grijp dan uw kans! De gemeente Dinkelland gaat acht bouwkavels uitgeven aan de Commanderiestraat in Ootmarsum.

Het gaat om twee kavels voor vrijstaande woningen en drie twee-onder-één-kapwoningen. Om de woningen goed aan te laten sluiten op de omgeving is een beeldkwaliteitsplan vastgesteld. Hierin worden de voorwaarden benoemd waaraan woningen in dit gebied moeten voldoen. Informatie over de bouwvoorschriften vindt u op www.kavelsindinkelland.nl. Ook vindt u op deze website het inschrijfformulier bouwgrond. Om in aanmerking te komen voor een kavel, moet u zich inschrijven als bouwgrondzoekende.

Omgeving

Het gebied waar de Commanderiestraat onder valt ligt in het zuiden  van de stad Ootmarsum. De grens van het gebied in het noorden is de Commanderiestraat met de daaraan gelegen woonpercelen. Aan de oostzijde ligt het Commanderieplein met de ingang naar het Openluchtmuseum, een ambachtelijke bierbrouwerij en horeca. Aan de zuidzijde ligt de begraafplaats met daarachter parkeerplaats De Stadsweide. Tot slot grenst het gebied aan de westkant aan een woonperceel langs de Oldenzaalsestraat.

Kom naar de woonbeurs WOON2018 voor meer informatie

Tijdens de woonbeurs WOON2018 heeft de gemeente Dinkelland een stand waar u langs kunt komen voor meer informatie over kaveluitgifte. De woonbeurs vindt op 2 en 3 november plaats bij partycentrum Morshuis in Albergen. Meer informatie over de woonbeurs, aanwezige standhouders, openingstijden, etc. vindt u op: www.woon-2018.nl. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met het organisatieonderdeel Fysieke Leefomgeving van de gemeente Dinkelland via 0541-854100.

Commanderiestraat kavels
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-