Coronavirus

Kent u iemand die een lintje verdient?

Publicatiedatum: 
14 apr 2020

Bijna iedereen zal deze vraag met 'ja' beantwoorden, want overal in Nederland zetten mensen zich voor vele doelen in. Vaak zonder eigenbelang, in alle bescheidenheid. Vindt u dat iemand in de gemeente Dinkelland een lintje verdient? Dan kunt u hem/haar daarvoor voordragen.

Mensen met bijzondere verdiensten vormen samen het cement van de samenleving. Met z'n allen kunnen we ervoor zorgen dat zij in aanmerking komen voor een onderscheiding. Dat is geen eenvoudige opgave. Maar wel een uitdaging die het waard is aan te gaan.

Wilt u iemand aanmelden voor een Koninklijke Onderscheiding?
Neemt u dan contact op met het bestuurssecretariaat: (0541) 854 100. Zij kunnen u informeren of de persoon die u voor wilt dragen in aanmerking komt voor een onderscheiding. Zo voorkomt u teleurstellingen en weet u zeker dat het verzoek op de juiste manier in behandeling wordt genomen. Voordrachten voor Lintjesregen 2021 moeten uiterlijk 1 juni 2020 bij de gemeente binnen zijn.

Is de uitreiking voor een tussentijdse gelegenheid? Dan moet uw voorstel minimaal zes maanden voor de geplande datum van de uitreiking, worden aangeleverd.

Voor meer informatie: www.lintjes.nl.

Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-