Coronavirus

Kledingruilbeurs 16 november verplaatst, nieuwe datum afhankelijk van coronamaatregelen

Publicatiedatum: 
15 nov 2021

Vanwege de nieuwe maatregelen die het kabinet afgelopen vrijdag heeft opgelegd, kan aankomende dinsdagavond de kledingruilbeurs niet doorgaan.

‘We hadden er naar uitgekeken om er een mooie avond van te maken waarin we laten zien dat tweede hands kleding een tweede leven verdient en niet de gang naar de vuilniszak. Maar met de strengere maatregelen en oplopende coronacijfers is dat gewoonweg niet verstanding.’ Reageert Wethouder Ben Blokhuis over de verplaatsing.

Gemeente Dinkelland gaat nu samen met ROVA de kledingruilbeurs verplaatsen. Daarbij hopen zij dat de avond begin december kan plaatsvinden. Een definitieve datum wordt bepaald op het moment dat het kabinet meer duidelijkheid geeft over eventuele versoepelingen van de huidige corona-maatregelen. 

Vanuit gaande dat de ruilbeurs binnenkort alsnog door mag gaan, mogen mensen die nog mee willen doen, nog kleding inleveren.

Hoe werkt het

Wil jij nog bij de kledingruilbeurs aanwezig zijn? Leuk! Als entree vragen we je maximaal 5 kledingstukken in een (plastic) tas in te leveren op het gemeentehuis. Dit kan bij de receptie. Voorzie jouw tas met kleding van een label met je naam. Zo weten we wie we kunnen verwachten.

kledingruilbeurs verplaatst
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-