Coronavirus

Ondernemersonderzoek

Onderzoek naar gevolgen coronacrisis voor ondernemers

Hoe gaat het met de ondernemers in de gemeente Dinkelland tijdens de coronacrisis? Welke impact heeft de coronacrisis op uw bedrijf? Wat heeft u nodig om de crisis door te komen? Die vragen stellen we in ons onderzoek naar ondernemers. Meedoen kon tot en met 8 november 2020.

“Juist in de coronacrisis is het voor ons van groot belang om te weten hoe het met onze ondernemers gaat”, licht wethouder Benno Brand toe. “Daarom vragen we al onze ondernemers om deel te nemen aan een (anoniem) onderzoek. Het doel van dit onderzoek is om een beter beeld te krijgen van de situatie in ondernemend Dinkelland.”

Inhoud onderzoek
De vragen in het onderzoek gaan over de impact van de coronacrisis op ondernemers en hun bedrijf. Maar ook over de hulp die u nodig hebt om hier doorheen te komen. Daarnaast gaat de enquête in op de verwachtingen die u hebt op de korte en lange(re) termijn hebben over personeel, digitalisering, financiering en leveranciers. “Wij horen graag waar ondernemers behoefte aan hebben, en hoe ze over de toekomst denken. Wellicht kunnen we op bepaalde vlakken (verder) samenwerken”, aldus de wethouder.

De resultaten van het onderzoek vindt u in ons persbericht.