Openluchtzwembad Kuiperberg Ootmarsum open vanaf 29 April

Publicatiedatum: 
11 apr 2019

Nu de lente is begonnen staat het mooie weer voor de deur! Vanaf maandag 29 april 07.00 uur kunt u weer komen zwemmen bij openluchtzwembad de Kuiperberg in Ootmarsum.

Openingstijden
Voorseizoen 29 april t/m 30 juni
Maandag t/m zondag 07.00 tot 10.00 uur en van 13.30 tot 19.30 uur.
Hoogseizoen 1 juli t/m 1 september
Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 19.30 uur
Zaterdag en zondag 10.00 tot 17.00 uur

De openingstijden zijn flexibel. Dit betekent dat het personeel van de openingstijden kan afwijken vanwege de weersomstandigheden. Dit wordt dan op de facebookpagina Openluchtzwembad De Kuiperberg vermeld.

Voorverkoop abonnementen
De voorverkoop van abonnementen vindt plaats in sporthal De Schalm in Ootmarsum. Deze verkoop is op donderdag 25 april van 17.00 uur tot 21.00 uur en op vrijdag 26 april van 15.00 uur tot 19.00 uur. Alleen op deze momenten kunt u de abonnementen tegen de voorverkoopprijzen kopen. Daarna betaalt u de reguliere prijs. Om een abonnement aan te schaffen moet u een recente pasfoto meenemen én de gegevens weten (o.a. geboortedatum) van de persoon/personen voor wie u een abonnement wilt afsluiten. De pasfoto wordt ter plekke op het abonnement bevestigd. U kunt met de pin betalen.

Prijzen
De actuele prijzen vindt u op de website van de Dorper Esch: www.zwembadendorperesch.nl/faciliteiten/de-kuiperberg                                                                

Combikaart Dorper Esch
Als het openluchtzwembad de Kuiperberg vanwege de weersomstandigheden gesloten is tijdens de reguliere openingstijden, kunt u met een abonnement voor de Kuiperberg gratis gebruik maken van het zwembad Dorper Esch in Denekamp. Heeft u een abonnement van het zwembad de Dorper Esch, dan kunt u gratis gebruik maken van het openluchtzwembad De Kuiperberg. Meer informatie hierover kunt u vragen aan de kassa of contact opnemen met de Dorper Esch.

Financiële bijdrage
Voor kinderen en volwassenen met een krappe portemonnee zijn er mogelijkheden voor een financiële bijdrage via het minimabeleid. Het aanvragen van een financiële bijdrage voor kinderen verloopt via de Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Astrid Wessling, coördinator Armoedepreventie via 0622978612 of mail naar a.wessling@swtd.nl. Volwassenen kunnen meer informatie over een tegemoetkoming krijgen tijdens het spreekuur van het Werkplein. Dit spreekuur is elke woensdag in de even weken van 10 tot 12 uur in het gemeentehuis Dinkelland. Ook is informatie te vinden op onze website: www.dinkelland.nl/minima-regelingen-bijzondere-bijstand.

Meer informatie
Op de website van de Dorper Esch vindt u meer informatie over zwembad De Kuiperberg. U kunt ook contact opnemen met zwembad Dorper Esch via zwembaden@dinkelland.nl / 0541 355350.

kuiperberg 2.jpg
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-