Coronavirus

Project Varwick & De Aarnink

Wij gaan de beplanting in de straten Varwick & De Aarnink opknappen. Op deze pagina vindt u actuele informatie over de stand van zaken van dit project.

Wat zijn onze plannen in de straten Varwick & De Aarnink?

We willen al het groen in de straat renoveren. Vooral de vele bomen in de wijk zorgen voor onveilige situaties, een onaangenaam klimaat en overlast door o.a. het opdrukken van tegels door wortels, schaduwwerking op tuin en in huis, hinderlijke vruchtval en ongedierte.

Bekijk het beplantingsplan

Beelden soorten beplanting en bomen

Definitieve plan opgesteld

Naar aanleiding van het gesprek met de bewoners is er een nieuw plan opgesteld. Op basis van dit plan gaan we de werkzaamheden uitvoeren.
Zie voor het herziene plan:
Beplantingspan Varwick

Wat is ons doel?

Wij willen de wijk opknappen onder het motto ’de juiste boom op de juiste plaats’, waarin de ruimte voor leefbaarheid en natuur in goede balans is. We kiezen voor bomen die een goede bijdrage leveren aan de biodiversiteit en tegelijkertijd weinig hinder en overlast veroorzaken. 

Heeft u vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Coen Dijkstra, Beleidsmedewerker Openbare Ruimte, via ons algemene telefoonnummer 0541 – 854100 of een mail sturen naar groenenspelen@noaberkracht.nl.