Coronavirus

ROZ: advies en financiële ondersteuning voor ondernemers

De Regionale Organisatie Zelfstandigen (ROZ)  is de adviesorganisatie in Twente en de Achterhoek  voor de bevordering van ondernemerschap. ROZ werkt voor en in opdracht van gemeenten, zo ook voor de gmeente Dinkelland.

ROZ biedt advies, begeleiding, coaching en trainingen aan starters en ondernemers. Daarnaast kan ROZ financiële ondersteunig bieden; zij voeren de Bbz-regeling(Besluit bijstandverlening zelfstandigen) uit in opdracht van de gemeente Dinkelland. En zij verzorgen schuldhulpverlening voor ondernemers.

Bbz

Roz voert de Bbz-regeling uit voor ondernemers in opdracht van de gemeente Dinkelland. Bbz staat voor Besluit bijstandverlening zelfstandigen. Deze wettelijke regeling biedt financiële ondersteuning aan: 

- Ondernemers

- Ondernemers geboren voor 1 januari 1960

- Beëindigende ondernemers

- Starters vanuit een uitkering

Zijn de uitkomsten uit uw bedrijf tijdelijk niet meer voldoende om de noodzakelijke kosten te betalen? Heeft u betalingsproblemen of moet u noodzakelijke investeringen doen? Dan kan het zijn dat u aanmerking komt voor een Bbz krediet en /of inkomensaanvulling. Ook voor ondernemers geboren voor 1 januari 1960, ondernemers die gaan stoppen met het bedrijf en starters vanuit een uitkering kent het Bvz mogelijkheden.

Schuldhulpverlening voor ondernemers

Bent u ondernemer en heeft u ernstige financiële problemen? Kunt u uw rekeningen niet meer betalen? Dreigen de schulden u boven het hoofd te groeien? Of gaat uw financiële situatie op korte termijn drastisch veranderen, waardoor u zich nu al zorgen maakt oer de toekomst?

Wacht niet te lang voordat u om hulp vraagt. Neem zo snel mogelijk contact op  met het ROZ. Hoe eerder, hoe beter! De gespecialiseerde adviseurs schuldhulpverlening van ROZ adviseren en begeleiden u bij het afwikkelen van uw schulden. Samen met u zoeken zij naar oplossingen. De dienstverlening is voor u meestal gratis. Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact met ROZ

U kunt vrijblijvend contact opnemen met ROZ via 074-2415100, of info@rozgroep.nl. Meer informatie over de dienstverlening van ROZ groep vindt u op www.rozgroep.nl.