Coronavirus

Sportverkiezingen Dinkelland

Publicatiedatum: 
9 sep 2019

download hier het sportreglement

Op vrijdag 10 januari 2020 organiseert de gemeente Dinkelland het jaarlijkse sportgala. Een avond met mooie sportprestaties en trotse winnaars. Een deskundige jury kiest het sporttalent, de jeugdsportploeg, de sportploeg, de sportvrouw en de sportman van het jaar 2019. Ook reikt de Twentsche Courant Tubantia de persprijs uit en zetten we alle kampioenen op het hoogste niveau van 2019 in het zonnetje.

Uw hulp is welkom!
Voor een spannende verkiezing heb je kandidaten nodig. Daarom vragen we u om ons door te geven welke sporter, sportster of team volgens u voorgedragen moet worden voor het sportgala.
Kent u iemand die kampioen is geworden in 2019 op het hoogste niveau? Geef ook dit aan ons door. Samen met u maken we van de komende editie van het sportgala opnieuw een succes!

Hoe kan ik iemand aanmelden?
In het regelement voor de sportverkiezing kunt u zien aan welke voorwaarden een kandidaat moet voldoen. Dat reglement kunt u hier downloaden. Voldoet de sporter of het team aan de voorwaarden? Vraag dan het aanmeldingsformulier bij ons op. Dit kunt u doen door bij voorkeur een mail te sturen naar f.heithuis@noaberkracht.nl. U vult het formulier in en stuurt het per mail terug.

Tot wanneer kan ik iemand opgeven?
U kunt tot uiterlijk 15 oktober 2019 het aanmeldingsformulier naar ons toesturen. Alle voorgedragen kandidaten worden bekeken en op het sportgala van 10 januari 2020 maken we de winnaars bekend.

Hebt u nog vragen?
Wilt u meer informatie of hebt u nog vragen? Mail dan gerust  naar Femke Heithuis: f.heithuis@noaberkracht.nl.
Hartelijk dank voor uw medewerking en graag tot ziens op 10 januari 2020!