Coronavirus

Start renovatie en nieuwbouw Dorper Esch

Publicatiedatum: 
20 jul 2018
De renovatie en nieuwbouw van Dorper Esch is officieel begonnen. Wethouder Benno Brand heeft vandaag de deur naar het recreatiebad op slot gedraaid. Aansluitend is begonnen met de sloop van het bad. Een belangrijke mijlpaal in de bouw van het Dorper Esch.

De wethouder overhandigde als symbolische actie de sleutel van de deur naar het recreatiebad aan Erwin Weusthof van aannemersberijf Niehof uit Lattrop. Samen met Leferink Architecten uit Denekamp en Lammerink Installatiegroep uit Ootmarsum vormt het aannemersbedrijf het lokale bouwconsortium Noabers. Zij gaan samen Dorper Esch renoveren en vernieuwbouwen. “Vol vertrouwen overhandig ik de sleutel aan Noabers. Noabers heeft een prachtig plan uitgewerkt voor de renovatie en nieuwbouw van de Dorper Esch. Ik wens jullie veel succes met de bouw. Graag ontvang ik eind 2019 de sleutel weer om het vernieuwde Dorper Esch te kunnen openen!” aldus wethouder Brand.

Dorper Esch gewoon open
De sluiting en sloop van het recreatiebad betekent niet dat de mensen niet meer kunnen zwemmen of sporten in Dorper Esch. Het huidige wedstrijdbad en het doelgroepenbad blijven de komende tijd gewoon open. Brand: “We proberen ervoor te zorgen dat de bouw zo min mogelijk overlast veroorzaakt en dat mensen kunnen blijven sporten en zwemmen in Dorper Esch.” Alle (zwem)lessen gaan na de zomervakantie gewoon door.

Benno Dorper Esch
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-