Thil van Steden-Heisterkamp

Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke standThil van Steden

Thil van Steden-Heisterkamp, geboren in Ootmarsum, sinds 1 januari 2000 weduwe met 3 volwassen zoons en 4 kleinkinderen. Ik heb door mijn huwelijk ruim 10 jaar in Hilversum gewoond, waar ik enige jaren dramatische expressie heb gegeven aan de basisschool, voordat ik in 1979 in Tubbergen kwam te wonen. In Tubbergen ben ik jaren regisseur geweest bij diverse toneelgezelschappen in onze gemeente. Ook ben ik als vrijwilligster 14 jaar bij de Zonnebloem betrokken geweest, waaronder een groot aantal jaren in de functie van voorzitter.

Na het overlijden van mijn man op 1 januari 2000, verrichtte ik, op vrijwillige basis, werkzaamheden op het parochiesecretariaat bij pastoor Van der Sman en pastor Pauw. Ik geef, ook als vrijwilligster, nog steeds rondleidingen voor de stichting “Vijf Generaties” glazenierskunst van de familie Nicolaas in de St. Pancratiusbasiliek en ben als zodanig tevens betrokken bij het jaarlijkse evenement “Glasrijk Tubbergen”. Sinds enkele jaren heb ik weer privé muziekles voor keyboard en probeer ik een keer per week een duik te nemen in het zwembad.

Waarom vind ik het leuk om mensen te trouwen? Aansluitend op mijn vorige activiteiten zoals regisseren en dramatische expressie, vind ik het fantastisch om met het a.s. bruidspaar  een bijzondere, niet doorsnee,  huwelijksceremonie op te stellen en uit te voeren.

Thil van Steden-Heisterkamp