Coronavirus

Ton Schulten ambassadeur van de gemeente Dinkelland

Publicatiedatum: 
26 apr 2018

Op zijn 80e verjaardag op 25 april 2018 is tijdens een bijzondere bijeenkomst door burgemeester Joosten aan Ton Schulten het ambassadeurschap van de gemeente Dinkelland toegekend. Deze heeft hij gekregen voor zijn uitzonderlijke inzet om de aantrekkelijkheid van de gemeente Dinkelland uit te dragen door met name zijn schilderkunst.

Het college vindt het belangrijk om oog te hebben voor bijzondere prestaties van inwoners van Dinkelland. Daarom heeft het college besloten om de eretitel ‘Ambassadeur van Dinkelland’ in het leven te roepen. Met deze eretitel wil het college inwoners bedanken voor hun buitengewone inzet of bijzondere prestatie.

Ton Schulten Ambassadeur van Dinkelland
Burgemeester Joosten vertelt: “Het is een eretitel waarmee waardering wordt uitgesproken in de richting van de desbetreffende inwoner, in dit geval Ton Schulten. Onze waardering spreken we uit voor zijn buitengewone inzet om de aantrekkelijke kanten van de gemeente Dinkelland uit te dragen in binnen- en buitenland. In het bijzonder met zijn schilderkunst.” In navolging op Jeroen Dubbeldam en Marga Bult is dit jaar Ton Schulten uitgeroepen tot ambassadeur voor Dinkelland.

Kunstwerk Bianca Leusink
Bianca Leusink heeft een prachtig kleurrijk kunstwerk ontworpen dat bij deze titel hoort. Iedere ambassadeur krijgt een persoonlijke afdruk van dit kunstwerkje. Het originele kunstwerkje heeft een mooie plek in het gemeentehuis van Dinkelland.

ambassadeurschap ton schulten
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-