Coronavirus

Uitbreiding van 11 woningen in Diezelkamp 2e fase te Saasveld

Publicatiedatum: 
22 nov 2018

Het woningaanbod in Saasveld wordt uitgebreid met 11 woningen in de wijk Diezelkamp. De kavels liggen in twee deelgebieden. Het eerste gebied is bedoeld voor zeven kavels voor rijenwoningen. Het tweede deel betreft vier vrijstaande woningen.

Wethouder Blokhuis is blij met de beoogde uitbreiding: ‘We zijn toe aan de laatste gesprekken met de kernraden over wonen. Het zijn waardevolle gesprekken, waarin we ophalen wat de behoefte van de verschillende kernen op dit gebied is. De kavels die in Saasveld beschikbaar komen, voorzien in een behoefte aan nieuwe woningen voor starters en doorstromers. Het aanbod wordt gevarieerd, dus voor elk wat wils.’ Het bestemmingsplan ‘Diezelkamp 2e fase’ ligt  ter inzage en zal half december onherroepelijk zijn.

Informatieavond 26 november

Het eerste deelgebied gaat om een rijtje van vier en een rijtje van drie woningen. Inwoners kunnen meer informatie over de uitgifte van deze rijenwoningen krijgen op de informatieavond van a.s. maandag 26 november om 20.00 uur bij Dancing Bruins, Gravenallee 2, 7597 LR  in Saasveld.

Het tweede deel betreft vier vrijstaande woningen. Het bouwrijp maken is al in volle gang. De kaveluitgifte hiervoor is opgestart. Indien u belangstelling heeft, moet uiterlijk 4 december 2018 de kavelkeuze bij ons binnen zijn. De toewijzing zal plaatsvinden op donderdag 6 december om 20.30 uur.

Bent u geïnteresseerd in een kavel in dit plan, maar nog niet ingeschreven als bouwgrondzoekende? Neem dan contact op met de gemeente Dinkelland.
Kijk voor alle beschikbare kavels op
kavelsindinkelland.nl.

Diezelkamp
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-