Coronavirus

Uitnodiging inloopavond woningbouw Erve Molenbeek

Publicatiedatum: 
9 nov 2018
De gemeente Dinkelland nodigt belangstellenden uit voor een inloopavond over de woningbouw op Erve Molenbeek in Ootmarsum. De inloopavond wordt gehouden op woensdag 21 november bij Gasterij Oatmössche in Ootmarsum. U kunt binnenlopen van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Erve Molenbeek is de naam van het terrein waarop voorheen de gemeentewerf en de brandweerkazerne waren gevestigd. Op deze plek heeft de gemeente Dinkelland plannen ontwikkeld voor woningbouw. Erve Molenbeek maakt stedenbouwkundig onderdeel uit van het plan Commanderie en het openluchtmuseum van Ootmarsum. De planvorming voor dit (totale) gebied kent een lange voorgeschiedenis en omvat naast Erve Molenbeek ook het openluchtmuseum, de woningbouw Commanderiestraat, de herinrichting en baggeren van de vijvers Commanderie en de uitbreiding van het parkeerterrein Stadsweide.

Het woningbouwplan
Het plan Erve Molenbeek bestaat uit zes vrijstaande woningen. Het uitganspunt van dit plan is dat het aansluit bij het gebied van het Openluchtmuseum. Dit gebied kenmerkt zich door een sterk toevallige bebouwingsstructuur, oftewel losse bouwvlakken met een gevarieerde bouwrichting (zie afbeelding).  

Wat is de bedoeling van de inloopavond?
U kunt tijdens de inloopavond kennisnemen van het plan. Het ontwerp bevindt zich in de conceptfase en wordt nog doorontwikkeld. Tijdens de inloopavond zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Contact
Bent u 21 november verhinderd, maar toch benieuwd naar het plan? Of heeft u vragen over de inloopavond? Neem dan contact op met de heer C. Dercksen (projectleider) via het algemene telefoonnummer van de gemeente Dinkelland 0541 854100.

Ruimtelijk ontwerp Erve Molenbeek:

Ruimtelijk Ontwerp Erve Molenbeek
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-