Vliegveldstraat dicht van 11 juni tot half oktober

Publicatiedatum: 
12 jun 2019

Van dinsdag 11 juni tot half oktober 2019 werkt de provincie aan de Vliegveldstraat (N737), tussen Enschede en Deurningen. Om het autoverkeer zo min mogelijk te hinderen zijn de werkzaamheden opgesplitst in twee fasen. Alle omleidingen worden met borden aangegeven. De straat blijft open voor fietsers.

Van 11 juni – 2 augustus:
In deze periode vinden er werkzaamheden plaats vanaf de bebouwde kom van Enschede tot aan de rotonde Technology Base en tussen de kruising bij Frans op den Bult en de Hoofdstraat in Deurningen. De Hengelosestraat blijft nog open voor verkeer tussen Hengelo en Oldenzaal.

Begin september – half oktober
De Vliegveldstraat is deze periode afgesloten tussen de rotonde Technology Base (voormalig luchthaven Twente) en de kruising met de Oldenzaalsestraat (N342) ter hoogte van Hotel Restaurant Frans op den Bult. De Hengelosestraat tussen Hengelo en Oldenzaal blijft ook in die periode meestal nog open voor verkeer, Tijdens twee weekenden in deze periode zal ook het verkeer tussen Hengelo en Oldenzaal geen gebruik kunnen maken van deze route.

Meer informatie vindt u op www.overijssel.nl/n737

Plattegrond Vliegveldstraat wegwerkzaamheden.png
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-