Coronavirus

Webinar Windkracht

Webinar Wind: Informatie over windturbines in onze gemeente

Woensdag 18 november om 19.30 uur houdt de gemeente Dinkelland een webinar over windenergie. 

Dit is een digitale bijeenkomst op YouTube, waar wij uitleg geven en vragen beantwoorden over ons concept windbeleid. Omdat een fysieke bijeenkomst nu niet kan vanwege corona, kan iedereen via YouTube het webinar thuis volgen. U hoeft hier niet voor in te loggen, u hoeft alleen op onderstaande link te klikken om het Webinar te volgen.

Volg hier het webinar
 

Waarom dit webinar
Enkele weken geleden hebben wij ons concept windbeleid bekend gemaakt, waarin het mogelijk wordt om op termijn grote windturbines te plaatsen. In het webinar lichten we dat verder toe en laten ook zien waar de windmolens zouden kunnen komen. Dit zijn de zogenaamde zoekgebieden.

Live vragen stellen
Tijdens het webinar stellen we een 06-nummer en een e-mailadres beschikbaar waarop u vragen kunt stellen.  U kunt dan een app of sms sturen aan het 06-nummer of een mail te sturen. In de uitzending zullen wij een aantal van deze binnengekomen vragen live beantwoorden.

Alle vragen die gesteld worden, worden na de uitzending ook met de antwoorden op deze pagina gedeeld, zodat iedereen die het webinar heeft gevolgd ook de vragen en antwoorden terug kan zien. Omdat wij nu nog niet weten hoeveel vragen er binnenkomen en hoeveel tijd het beantwoorden kost, vragen wij bij voorbaat even uw geduld voor het plaatsen hiervan. Wij proberen dit zo snel mogelijk na het webinar te doen.

Wilt u zich vooraf al inlezen?
Lees hier meer over ons windbeleid

Poster webinar Windkracht Dinkelland
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-