Wegwerkzaamheden Denekamp en Ootmarsum

Publicatiedatum: 
27 aug 2019

In opdracht van de gemeente Dinkelland gaat Strukton Civiel Noord & Oost (voorheen Reef Infra) wegwerkzaamheden uitvoeren in Denekamp en Ootmarsum.

Denekamp – Scandinavië Route

De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen de rotonde Oldenzaalsestraat - rotonde Brandlichterweg en tussen de rotonde Brandlichterweg - rotonde Nordhornsestraat. Hier wordt de weg voorzien van een oppervlaktebehandeling.(Zie afbeelding 1)

De werkzaamheden worden op 9, 10 en 11 september in de avond/nacht uitgevoerd: van 19.00 tot 06.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is steeds één weghelft afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Tijdens de afsluiting van de rijstrook richting Nordhorn wordt het verkeer omgeleid via de Singravenstraat –  de Borghert - Churchillstraat - Nordhornsestraat.

Tijdens de afsluiting van de rijstrook richting Oldenzaal  wordt het verkeer via de Nordhorsestraat –Churchillstraat – de Borghert – Singravenstraat  geleid.

Ootmarsum – Fonteinstraat, kampstraat, Papenstraat, Meijerstraat en Moerbekkenkamp

Van 2 t/m 6 september worden deze wegen voorzien van nieuw asfalt. In deze periode zij de wegen afgesloten voor al het doorgaande verkeer, de percelen blijven bereikbaar. Op 5 en 6 september zijn de percelen niet bereikbaar in verband met het aanbrengen van het asfalt. (Zie afbeelding 2)

Afbeelding 1
scandinavie-route_denekamp.png
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-

Afbeelding 2
woonwijk_ootmarsum.png
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-