Coronavirus

Werkzaamheden Sportcomplex Dorper Esch: wat u moet weten

Publicatiedatum: 
9 jul 2018

De renovatie en nieuwbouw van het sport- & zwemcomplex Dorper Esch is begonnen. Dit zorgt voor enige overlast in de week van 16 t/m 20 juli. Hieronder de belangrijkste informatie op een rijtje.

Geen lessen en geen warm water van maandag 16 t/m vrijdag 20 juli
Vanwege werkzaamheden aan de cv-installatie zal er van 16 t/m 20 juli geen warm water zijn. Het zwembad koelt daardoor af, maar dit zal door de huidige buitentemperatuur niet veel zijn. In deze week komen alle lessen in het zwembad te vervallen (zwemlessen, babyzwemmen, spetterlessen, aquajogging, aquaspinning, MBVO/therapielessen, etc.).

U kunt wel gewoon vrij zwemmen in het wedstrijdbad en instructiebad. Douchen kan in deze week niet met warm water. Dat geldt ook voor de douches in de sporthal. Na vrijdag 20 juli is er weer warm water, de baden en douches worden dan weer normaal verwarmd.

Vrij zwemmen vanaf 20 juli
Op 20 juli start de sloop van het recreatiebad. U kunt wel normaal vrij zwemmen in het wedstrijdbad en instructiebad, aan deze baden wordt niet gewerkt. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Lessen in het zwembad tussen 23 juli en 2 september (zomervakantie)
Vanaf maandag 23 juli begint volgens de normale planning de zomervakantie en zijn er, zoals altijd, geen zwemlessen.

In de zomervakantie kunt u wel meedoen met de lessen ‘Bewegen in warm water’ (Therapiezwemmen) en ‘Babyzwemmen'. Deze lessen vinden plaats in het instructiebad met een watertemperatuur van 33°C. Wanneer deze lessen worden gegeven staat op onze website of kunt u navragen bij de balie.

Vanaf 3 september starten alle lessen weer. Tijdens de renovatie en nieuwbouw zult u géén hinder ondervinden voor de zwemlessen van uw kind en zullen alle zwemlessen normaal doorgaan!

Meer informatie
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Of meer informatie over de nieuwe Dorper Esch? Houd dan de website https://dorperesch.nl/ in de gaten. U vindt het belangrijkste nieuws ook op de facebookpagina Zwembad Dorper Esch en op Twitter via @EschBouw.