Winkelcentrum de Meierij Ootmarsum vanaf 2 juli tot 19 juli 2018 alleen bereikbaar via de Rondweg

Publicatiedatum: 
26 jun 2018
Start fase 3 van de Herinrichting Denekamperstraat - Marktstraat in Ootmarsum

Op maandag 2 juli 2018 start Lansink Wegenbouw met fase 3 van de Herinrichting van de Denekampstraat in Ootmarsum. Fase 3 omvat het gedeelte Denekamperstraat waarop winkelcentrum de Meierij is aangesloten.

De werkzaamheden van fase 3 duren ca. 2,5 week en zijn naar verwachting 19 juli gereed. Het winkelcentrum is gedurende deze 2,5 week alleen bereikbaar via de provinciale weg - de Rondweg. De sluis voor vrachtverkeer is hiervoor tijdelijk aangepast. In verband met de middengeleider in de rondweg kan er bij het verlaten van de Meierij alleen maar rechtsaf worden afgeslagen in de richting van de rotonde. Het doorgaand fietsverkeer op de Rondweg wordt in kader van de verkeerveiligheid omgeleid naar het vrijliggende fietspad aan de noordkant van de Rondweg.

Gelijktijdig met de uitvoering van fase 3 wordt ook de parkeerplaats op de hoek van de Markstraat en de Oostwal opnieuw ingericht.

De tekening met de omleidingsroute en nieuwsbrief nr. 5 van Lansink Wegenbouw is hier te raadplegen. In nieuwsbrief nr. 5 zijn de laatste stand van zaken qua uitvoering, fasering en planning opgenomen.

omleiding ootmarsum
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-