Algemene bijstand

Heeft u te weinig inkomen om van te leven en zijn er geen andere voorzieningen? Dan kunt u mogelijk in aanmerking komen voor een bijstandsuitkering. Schrijf u eerst in bij Werk.nl

Online controleren

Na uw inschrijving als werkzoekende bij Werk.nl kunt u online controleren of u in aanmerking komt voor een bijstandsuitkering. 

U kunt dit via de blauwe knop hierboven controleren.

Persoonlijk melden

U kunt van maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 12:00 terecht bij het Werkplein in het Twenthecentrum. 

Meenemen bij bezoek

  • Uw identiteitsbewijs (geen rijbewijs)
  • Actueel cv
  • Actuele sollicitatiebrieven

 

Voor vragen over de aanvraag of uitkering, kunt u in de even weken op woensdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur terecht op een spreekuur dat wordt gehouden door een consulent van het Werkplein Almelo in het gemeentehuis van de gemeente Dinkelland, Nicolaasplein 5 te Denekamp.

 

Meer informatie

De gemeente Dinkelland heeft de uitvoering van de Participatiewet uitbesteed aan de gemeente Almelo. 

Mocht u meer informatie willen hebben dan kun u telefonische contact opnemen met het Werkplein in Almelo, tel. 0546-541789. U wordt te woord gestaan door een consulent van de gemeente Almelo.

Voor vragen over de aanvraag of uitkering, kunt u in de even weken op woensdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur terecht op een spreekuur dat wordt gehouden door een consulent van het Werkplein Almelo in het gemeentehuis van de gemeente Dinkelland, Nicolaasplein 5 in Denekamp.