Coronavirus

Dinkellandpanel

Publicatiedatum: 
3 sep 2019

Wat is het Dinkellandpanel?
Vindt u iets van dingen die in onze gemeente gebeuren, zaken waar de gemeente een rol in speelt? En wilt u uw mening daarover geven, of op een eenvoudige manier input geven over onderwerpen die in de gemeente gaan spelen? Dat kan! Meld u dan aan voor het Dinkellandpanel. Dit is een online panel dat de gemeente Dinkelland enkele keren per jaar benadert om mee te werken aan een enquête van de gemeente.

Wij willen graag weten wat onze inwoners belangrijk vinden. Dit vragen wij aan het Dinkellandpanel, waaraan iedereen van 16 jaar en ouder kan deelnemen. Als we nieuwe plannen ontwikkelen of als we een bestaande werkwijze evalueren, kunnen we besluiten het panel in te schakelen. Ieder onderzoek is gekoppeld aan een onderwerp dat betrekking heeft op onze gemeente. Bijvoorbeeld zorg, milieu, communicatie, evenementen, parkeergelegenheid, woningbouw, wegenonderhoud, veiligheid, groen en water.

Aanmelden kan hier.

Word lid!
Bij aanmelding wordt een beperkt aantal gegevens gevraagd die van belang zijn voor de verwerking van de vragen. Naam, adresgegevens en emailadres worden nooit gekoppeld aan de antwoorden die worden gegeven. Per e-mailadres kan één persoon aan een onderzoek deelnemen.

De gemeente heeft het Dinkellandpanel opgezet samen met onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy. Deze onafhankelijke partij beheert het panel en voert de onderzoeken uit namens de gemeente.

Als lid van het Dinkellandpanel ontvangt u geen overbodige e-mail of reclame. Ook wordt uw e-mailadres niet aan derden verkocht of voor andere doeleinden gebruikt.

Het meewerken aan een onderzoeksproject van Dinkellandpanel gebeurt op vrijwillige basis. U kunt dan ook op elk moment uw medewerking stoppen.

Dinkellandpanel
Licentie: 
Standaard licentie
Auteur: 
-