Ria Smit-Snakenborg

Ria Smit-Snakenborg

Allereerst  van harte gefeliciteerd met de stap die jullie gaan zetten, want net als jullie geloof ik in de liefde. Bovendien zijn mensen over het algemeen ook nog eens het meest tevreden, over de keuzes in hun leven die met het hart gemaakt zijn.

Ambtenaar van de Burgerlijke stand zijn is niet alleen een dienstbare, maar ook een dankbare taak, want de dag, waarop twee mensen die van elkaar houden, dat aan de wereld willen laten weten, draait vanzelfsprekend zo veel mogelijk om het bruidspaar en hun persoonlijke wensen.

De officiële start van een leven samen hoort dan ook speciaal te zijn en ik hoor, in een voorbereidend gesprek bij jullie thuis, dan ook graag van jullie hoe die unieke en persoonlijke huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie eruit moet zien. Dat ik aan dat moment, als BABS, met een voor jullie zo persoonlijk mogelijk geschreven speech, een bijdrage mag leveren is ook voor mij altijd weer een feestelijke gebeurtenis en dat kan, als jullie gezelschap internationaal is, vanzelfsprekend ook in een andere taal. Het doel is immers er samen ook daadwerkelijk een prachtig en onvergetelijk moment van te maken voor iedereen.

In het dagelijks leven ben ik, pas verhuisd vanuit Tubbergen naar Almelo, zeer gelukkig getrouwd en moeder van drie volwassen zonen en twee (schoon)dochters en nog steeds werkzaam als docent in het middelbaar onderwijs op het Canisius in Almelo. In mijn vrije tijd zing ik in een kamerkoor en daarnaast ben ik in het gelukkige bezit van een eigen atelier en was ik jaren één van de leden van het, inmiddels opgeheven, Thorbecke kunstenaarsgenootschap in Amsterdam en het BAK in Almelo. Naast de liefde is, in de breedste zin, kleur en muziek in het leven voor mij onmisbaar!

Misschien ontmoeten we elkaar, maar in ieder geval wens ik jullie alvast een fantastische huwelijksdag en vooral een lang en gelukkig leven samen!

Ria Smit-Snakenborg

Over Ria

Talen

  • Nederlands
  • Fries
  • Gronings 
  • Duits
  • Engels
  • Frans