Coronavirus

Vervoerswijzer

GOAN-app
GOAN! is dé nieuwe reis-app voor Twente, speciaal gemaakt voor jou als Regiotaxi-gebruiker. GOAN! is ontwikkeld door 8 gemeenten in Twente. De reis-app waarmee je in één oogopslag ziet op welke manieren je van A naar B kan reizen. Met de bus, trein, deelfiets, deelscooter, AutoMaatje, Regiotaxi of een combinatie. Plan, boek én betaal jouw reis in één keer. Zo kom je snel en slim op iedere bestemming. Met GOAN! vergelijk je eenvoudig de verschillende vervoersmogelijkheden en kies je wat op dat moment het beste bij je past. Je hebt alles bij de hand en kunt direct op pad. 

Downloaden, instellen en GOAN
1. Downlad GOAN gratis in de  store
2. Maak een profiel aan
3. Vul je persoonlijke gegevens in
4. Koppel je regiotaxi gegevens 

Vragen over de GOAN-app of lukt het niet? Bekijk dan de video's op www.goan.nl/hoewerkthet of bel 088-8484050. 

Vervoerswijzer
Op weg zijn we allemaal. Naar het werk, naar school, naar familie of naar de sportclub. En weer terug! Het is prettig als de reis hier naartoe probleemloos verloopt. Maar niet voor iedereen is reizen altijd eenvoudig. Daarom hebben we een vervoerswijzer ontwikkeld. Geen reiswijzer, maar een handleiding voor het (openbaar) vervoer in de gemeente Dinkelland.

Waar moet u bijvoorbeeld op letten als u gaat reizen met het (openbaar) vervoer? Welk vervoersmogelijkheden zijn er zoal? Van welke regelingen kunt u gebruikmaken? Zomaar een aantal vragen waarop deze vervoerswijzer antwoord geeft. U kunt zelfs per dorp zien van welk vervoer u gebruik kunt maken. Daarnaast hebben wij in de vervoerswijzer een aantal handige websites en telefoonnummers voor u op een rijtje gezet, geven wij tips mee voor een goede reis en leest u meer over reizen met een ov-chipkaart.

Vervoerswijzer