Onderzoek wateroverlast Dorpsstraat, Disseroltweg en Ottershagenweg

Status: In voorbereiding

Door de klimaatverandering neemt onder andere de kans op extreme regenbuien toe. Het water zal dan vaker op straat blijven staan. Daar moeten we mee om leren gaan. Vergelijk het met andere extreme weersomstandigheden zoals sneeuw, gladheid en storm. Water op straat bij extreme regenval vinden we acceptabel, zolang wij samen met u maar kunnen voorkomen dat regenwater in uw woning terecht komt.

Onderzoek

De gemeente Dinkelland probeert te bepalen waar maatregelen nodig zijn om in de toekomst wateroverlast te voorkomen. Dit kan eventueel  door het aanleggen van een extra regenwaterleiding.

Om meer te weten te komen over mogelijke problemen aan de Dorpsstraat, Disseroltweg en Ottershagenweg in Lattrop, willen we graag van u horen of en wanneer u last heeft van wateroverlast. Kunt u ons laten weten of dit het geval is? Als u wel of geen wateroverlast ervaart, vragen wij u vriendelijk om de enquête in te vullen. U kunt dit ook doen via de website van de gemeente Dinkelland. Met deze enquête streven wij ernaar een beeld te krijgen van eventuele overlast in onze gemeente, zodat we indien nodig passende maatregelen kunnen nemen.