Online database voor ondernemers

Online database voor ondernemers

Bent u een lokale ondernemer en wilt u uw producten, werken of diensten aanbieden aan de gemeente Dinkelland? Schrijf u dan in voor de online database voor ondernemers.

Het doel achter de gemeentelijke database is dat ondernemers meer zichtbaar en beter vindbaar worden voor de medewerkers van de gemeente. Zo kunnen we u uitnodigen om een offerte in te dienen. Op deze manier hopen we de lokale economie en werkgelegenheid positief te beïnvloeden.

De gemeente is hierbij wel gebonden aan de wet- en regelgeving en het eigen gemeentelijk inkoopbeleid. Soms kan de gemeente zelf een ondernemer of ondernemers uitzoeken om een offerte bij op te vragen. Met name voor deze aanbestedingen is het handig dat uw bedrijfsgegevens bij ons bekend zijn.

Naast deze database hanteert de gemeente voor cultuur- en civieltechnische werken groslijsten waarvoor u zich ook kunt aanmelden op de website.

Voor het inhuren van personeel maken we onder andere gebruik van een dynamisch aankoopsysteem. Hiervoor kunt u zich aanmelden op www.inhuurdeskdastwente.nl.

De WMO en jeugdzorg wordt in Twente samen met de andere gemeenten ingekocht. Hoe u in aanmerking kunt komen voor opdrachten op dit gebied kunt u vinden op www.samen14.nl.

Boven de Europese drempelbedragen zijn we verplicht opdrachten openbaar te publiceren. Deze kunt u vinden op www.tenderned.nl.