Ontbijtbijeenkomst voor ondernemers

Ondernemers verdienen een moment waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom vieren we elke derde week van november de Week van de Ondernemer.

Op vrijdag 17 november 2023 organiseren wij van 07.45 uur tot 10.30 uur een ontbijtbijeenkomst voor ondernemers in het gemeentehuis in Dinkelland (Nicolaasplein 5, Denekamp). We beginnen de ochtend met een warm welkom en een heerlijk ontbijt, waarna we van start gaan met twee boeiende workshops. Daarnaast bieden we ook de gelegenheid om voorafgaand aan het programma en na afloop te netwerken, zodat je de kans krijgt om waardevolle contacten te leggen en te onderhouden.

 

Over de workshops

Workshop Omgevingswet
Op 1 januari 2024 treedt de nieuwe Omgevingswet in werking. De Omgevingswet gaat over de ruimte waarin we wonen, werken en ontspannen: de fysieke leefomgeving. De wet geldt voor alle inwoners, organisaties en bedrijven. Maar wat houdt de Omgevingswet precies in voor jou als ondernemer? Ontdek het in deze workshop!

Workshop arbeidsmarkt vraagstukken
In een tijd van krapte op de arbeidsmarkt en toenemende personeelstekorten, staan ondernemers voor unieke uitdagingen. Bij team Participatie, onderdeel van de gemeente Dinkelland, begrijpen we dat als geen ander. We zijn er om jou te ondersteunen en te laten zien hoe we jouw onderneming kunnen versterken. Het Participatie team bemiddeld mensen met een bijstandsuitkering naar werk. Als ondernemer ben jij de ideale gesprekspartner voor zowel actuele personele vraagstukken als toekomstige ontwikkelingen, vooral in deze uitdagende arbeidsmarkt. Ontdek in deze workshop wat de mogelijkheden zijn.

 

Programma

  • 07.45 uur: Inloop met ontbijt
  • 08.15 uur: Welkom door wethouder Benno Brand en start workshops
  • 10.30 uur: Afronding programma

 

Ben jij erbij?

Meld je dan aan via de volgende link: forms.gle/wnfeyvezGCgrUuYa8
Aanmelden kan tot donderdag 9 november 2023.

 

Meer informatie of vragen?

Mail naar f.heithuis@noaberkracht.nl of bel 06 - 28 33 88 66.

Met vriendelijke groet,
Wethouder Benno Brand
Bedrijfsconsulent Femke Heithuis

 

Bron logo: Dag van de Ondernemer