Werk aan de weg en fietspad in Denekamp

De Twentse Weg- en Waterbouw gaat binnenkort (asfalt)werkzaamheden uitvoeren aan de Nosseltweg en aan het fietspad van de Scandinaviëroute in Denekamp. Ook gaat de provincie werkzaamheden uitvoeren aan de N349.

Nosseltweg – Denekamp
De werkzaamheden aan de Nosseltweg in Denekamp worden uitgevoerd van maandag 8 juli tot en met vrijdag 19 juli. 
Tijdens de werkzaamheden wordt het werkgebied afgesloten voor doorgaand verkeer. Aanliggende percelen blijven, met enige hinder, bereikbaar.
Op dinsdag 9 juli en woensdag 10 juli wordt het werkgebied volledig afgesloten voor al het verkeer in verband met asfalteringswerkzaamheden.

N349 – Almelo-Nordhorn Kanaal tot rotonde Singravenstraat/Ootmarsumsestraat 
Op 8 en 9 juli wordt de N349 vanaf het kanaal Almelo-Nordhorn tot de rotonde Singravenstraat/Ootmarsumsestraat afgesloten voor doorgaand verkeer in verband met asfalteringswerkzaamheden.

Fietspad Scandinaviëroute - Denekamp
Van donderdag 11 juli tot en met donderdag 25 juli wordt het fietspad van de Scandinaviëroute in Denekamp volledig afgesloten voor al het verkeer.

Volgens de afvalkalender van ROVA wordt het afval ingezameld. Aanwonenden van het werkgebied kunnen hun container op de gebruikelijke locatie aanbieden. De TWW zorgt ervoor dat deze container buiten het werkgebied aangeboden wordt voor leging. Ook zorgen zij er voor dat de containers terug geplaatst worden.